Tässä lupaamani Pilttipurkkiaskartelun ensimmäinen osa.

Otin siis eilen läjän säästämiäni pilttipurkkien kansia ja spraymaalasin ne mattamustalla maalilla. Maalasin ne kahteen kertaan, mutta osassa olisi jopa kolmas kerro ollut tarpeen. Muutaman kannen sain kuitenkin jo askarteluihini niiden olleessa ihan ok jo tällä kahdella kerroksella. Alla kuvia valmiista projektista.


image.jpg


image.jpg


Idea, jonka keksin kun kattelin M:lle liian pieneksi jääneitä tutteja. Inspiraatio tulee tietysti palovasarasta, joka yleensä löytyy lasin takaa esimerkiksi busseissa ja kauppakeskuksissa. Hauska lahjaidea myös esimerkiksi baby showereihin tai ristiäisiin.

Tarvitset siis pilttipurkin, joka pestään huolellisesti niin että liimakin irtoaa. Kuuman veden alla liima suli nopeasti ja oli helppo raaputta irti. Kansi spraymaalilla mattamustaksi, tutti sisään ja Dymon kohokirjoituskoneella (lisää infoa vanhassa postauksessa http://sisustan.vuodatus.net/lue/2014/11/dymo-kohokirjoitin) teksti kylkeen. Helppoa, nopeaa ja hauskaa!

Tarkoituksena on vielä tehdä kaikennäköistä hauskaa purkeista, m.m kylppäriin säilytyspurkkeja ponnareille, pinneille yms pienelle sälälle. Näistä purkeista on moneksi!

Seuraava postaus voisi pitää sisällään D-C-Fixailua, kun tässä aikaisemmin tänään kalvoitin vanhan kuluneen pöydän uuteen uskoon. Siitä myöhemmin lisää, stay tuned!