Jouluun on enää kaksi viikkoa, wau! Tämä on samalla M:n ensimmäinen joulu. Tätä fiilistellessä muutama joulusisustuskuva olohuoneestamme.


image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg


Kuten muuten ikkunakuvista näkee niin olemme laittaneet olkkarin ikkunoihin näkösuojaksi huurrekalvoa. Asumme kaksikerroksisessa rivitalossa, ja olohuoneemme on katutasolla. Kuitekin nämä pienet huurremuoviset näköesteet takaavat sen, ettei ohikulkijat näe meitä istuessamme esimerkiksi sohvan äärellä. Nämä päästävä valon sisään, ja näyttävät oikein tyylikkäiltä. Laitto oli tosi helppo, ei liimailuja eikä sen kummemmin kikkailuja. Rullasta vain leikattiin sopivat palat ja vedellä kiinni. Hyvin on pysynyt, ja on helppo laittaa ja ottaa pois jälkiä jättämättä koska liimapintaa ei ole.

Tämä meidän kalvo on D-C-Fixin, ja se myytiin 67,5 x 200cm rullassa. Saimme tästä ruokailutilaan ja olohuoneeseen kaikkiin ikkunoihin näköesteet. Tätä tavaraa myy rautakaupat ja Etola, ja hinnat taitaa pyöriä siinä parinkympin luokassa mallista ja koosta riippuen. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos haluat pitää verhoja auki mutta et halua naapureiden tuijottelevan askareidesi perään. Toimii ohjeiden mukaan myös esimerkiksi suihkutilassa, mutta tätä en ole itse kokeillut joten en voi tätä sen kummemmin kommentoida. Jos joku haluaa niin voin tehdä jatkopostauksen aiheeseen liittyen, kommenttia vaan kehiin niin kerron lisää ;)